Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsGæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

Aktiviteter i Prag

Én ting er at tage til Prag på ferie - noget andet er at være forberedt på de aktiviteter i Prag, man gerne vil opleve.

Vores guidebog hjælper dig med at vælge de aktiviteter i Prag, som netop du og din familie vil synes bedst om.

Guidebogen indeholder et langt og grundigt kapitel med forslag til programmer, dag og aften. I valget af aktiviteter i Prag er der taget hensyn til alle aldre, og der er både medtaget de kendte klassikere samt mere sjældne Prag aktiviteter. Så selv om du har været her før, vil du alligevel få et godt udbytte.

Og bedst af alt: Prag Ekspertens unikke guidebog stille gratis til rådighed for alle kunder, som inden ferien kan benytte den til at søge inspiration til, hvilke aktiviteter i Prag de vil prioritere højest.

Yderligere kan du selvfølgelig supplere dit program med vore danske udflugter fra hjemmesiden www.prag-udflugter.dk. Her kan du deltage i et spændende udvalg af aktiviteter i Prag, hvis du ønsker kyndig guidning, en professionel betjening og en hyggelig dag i samvær med vore dygtige og venlige guider.

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker