Mala Strana IV 3-værelses, Prag 5

 

Her er der tale om en 3-værelsers lejlighed med plads til op til 7 personer (undtagelsesvis flere). Den ligger på 4. sal i en bygning uden elevator.

Der er ingen grund til at blive forskrækket over, at lejligheden ligger i Prag 5 - det er stadig en del af det centrale Prag, i bydelen Mala Strana. Fra lejligheden er der nem adgang til sporvogne, bl.a. linje 22,som kører de fleste steder, der er af interesse for gæster i Prag. Der er 850 meter til fods Karlsbroen - vel nok Prags bedst kendte attraktion, og lige på modsatte side af floden ligger bl.a. Nationalteatret og den spændende shoppinggade Narodni.

 

Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

Desuden er man ret tæt på Indkøbscentet Novy Smichov, som er Prags største, med bl.a. 2 biografer, bowlingcenter, et utal af specialforretninger og et Tesco "hypermarked" i 2 etager.

 

Lejligheden på 85 m2, som er møbleret i en hyggelig og komfortabel gammeldags stil. Den har 2 separate soveværelser - det ene er møbleret med en dobbeltseng og det andet har 2 enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng, hvis det ønskes. Der kan også sove nogle gæster i stuen, hvis man er mange - her finder man en enkeltseng og en god dobbelt sovesofa.

Der er satellit tv og cd/dvd afspiller. Badeværelset har badekar med bruser, og toilettet er i et rum for sig selv - det giver større fleksibilitet. Køkkenet er bl.a. udstyret med vaskemaskine, køle/fryseskab, komfur og kaffemaskine. Der er et godt spisebord i køkkenet.

 

I Prag 5 er det tilladt at parkere gratis på gaden, hvis man kan finde en plads (husk at tjekke skilte med lokale forbud) - men vi kan naturligvis også booke en sikret parkering til gæsterne (mod betaling).

 

Lejligheden Mala Strana IV har gratis adgang til trådløst internet (WiFi)!

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 16. november 2011.