Mala Strana II 3-værelses, Prag 5

 

Her er der tale om en 3-værelsers lejlighed med plads til op til 7 personer. Den ligger på 1. sal i en bygning uden elevator. Men for de fleste er 1. sal jo intet problem.

 

Der er ingen grund til at blive forskrækket over, at lejligheden ligger i Prag 5 - det er stadig en del af det centrale Prag, i bydelen Mala Strana. Fra lejligheden er der nem adgang til sporvogne, bl.a. linje 22,som kører de fleste steder, der er af interesse for gæster i Prag. Der er 850 meter til fods Karlsbroen - vel nok Prags bedst kendte attraktion.

Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

Desuden er man ret tæt på Indkøbscentet Novy Smichov, som er Prags største, med bl.a. 2 biografer, et utal af specialforretninger og et Tesco "hypermarked" i 2 etager.

 

Lejligheden, som er møbleret i en hyggelig og komfortabel gammeldags stil, har 2 separate soveværelser - begge har dobbeltseng. Der kan også sove nogle gæster i stuen, hvis man er mange - der er en enkeltseng og en komfortabel dobbelt sovesofa. Der er satellit tv og cd/dvd afspiller og yderligere en behagelig siddegruppe. Badeværelset har badekar med bruser. Toilettet er placeret i et rum for sig selv, hvilket giver lidt større fleksibilitet, når man bor nogle stykker sammen. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, køle/fryseskab, komfur og kaffemaskine. Der er et godt spisebord i køkkenet. Lejligheden har vaskemaskine.

 

I Prag 5 er det tilladt at parkere gratis på gaden, hvis man kan finde en plads (husk at tjekke skilte med lokale forbud) - men vi kan naturligvis også booke en sikret parkering til gæsterne (mod betaling).

 

Lejligheden Mala Strana II har gratis adgang til trådløst internet (WiFi)!

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 18. januar 2011.