Karlova 3-værelses (116382), Prag 1

 

Lejligheden ligger i Prags historiske centrum i den snævre gennemgang, som forbinder den gamle rådhusplads med Karlsbroen. Gaden kaldes også ”Kongevejen”, da det var den rute kongerne i det gamle Bøhmiske rige gik ad gennem byen på vej mod slottet på den anden side af floden. Den centrale beliggenhed sikrer naturligvis bekvem adgang til stort set alle Prags mange attraktioner. Mange vil betragte dette som den mest ideelle beliggenhed, lige i "smørhullet",  og de fleste vil nok sætte pris på atmosfæren i de hyggelige, krogede gader i Prags gamle, historiske bydel, Stare Mesto. - men samtidig må man være forberedt på, at her færdes mange turister, dag og nat.

 

 

Der er tale om en lejlighed i en god kvalitet på ca. 80 kvadratmeter. Den ligger på 2. sal i en restaureret ejendom med elevator.

Beboelsen er moderne og pga. de højloftede rum føles den også rummelig. Lejligheden 2 separate soveværelser, begge med dobbeltseng, sengeborde, natlamper og garderobe. Der er 2 badeværelser med bruser og der er hårtørrer til rådighed.

Stuen har behagelige sofaer - den ene kan anvendes som sovesofa for 2 personer. Der er fladskærms-TV og internetforbindelse (WiFi). Køkken/alrum er med spiseplads - og det er udstyret med glaskeramisk kogesektion, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, opvaskemaskine, kaffemaskinekøle/fryseskab og selvfølgelig potter, pander og service. Lejligheden har vaskemaskine og strygeudstyr.

 

Der er 2 lejligheder til rådighed i ejendommen, og de er stort set indrettet ens. Billederne kan være fra begge lejligheder (jeg kan ikke få det oplyst med absolut sikkerhed):

 

   

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2018 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 24. maj 2018.